Våre tjenester

TJENESTER

Våre tjenester strekker seg fra sandblåsing til transport og anlegg.

Marine

MARINE & AQUA

Her benytter vi en miljøvennlig væske som påføres overflatene som skal rengjøres,. Dette stoffet spiser opp korrosjon/smuss og etter 24 timers virketid spyler vi området og det vil da være fritt for rust, kalk, alger, salter, etc. Denne behandlingen er HOCNOF godkjent og stoffet kan således gå rett i avløp uten å måtte samles opp.

Lastebil

TRANSPORT & ANLEGG

Vi behandler alle typer lastebiler og påbygg. Kundemassen vår består av både store aktører og mindre private bedrifter. Typiske oppdrag for oss vil være overflatebehandling av rammer, kasser, skap, kraner og diverse deler.

Industri

INDUSTRI

Vi utfører overflatebehandling av alle typer industrielle produkter, det være seg fra kun sandblåsing eller maling til full NORSOK standard systemer. Vi har siden 1980-tallet levert tjenester til de fleste verft og mekaniske bedrifter i regionen og har opparbeidet oss bred erfaring innen faget

Tank

TANKER

Vi utfører innvending rengjøring av tanker og rørsystemer av metall og plast. I tanker benytter vi en miljøvennlig væske i geléform som blir påført overflatene og som har en virketid på 24 timer før vi spyler rent. I rør benytter i samme væsken men i flytende form hvor vi ved bruk av pumpesystemer flusher rørene til ønsket resultat. Denne behandlingen er HOCNOF godkjent og stoffet kan således gå rett i avløp uten å måtte samles opp.

gjerde

GJERDER

Vi har lang erfaring med behandling av forskjellige typer gjerder. Et gjerde er som regel en del av fasaden på et bygg og ofte det første gjestene dine møter. Å ha et pent og velstelt gjerde vil være med på å løfte inntrykket av bygget, i motsetning til et gammelt og slitt gjerde. Vi utfører både reparasjon og overflatebehandling av dine gjerder. Vi utfører også demontering og montering av gjerder.

container

CONTAINER

Vi utfører både full og lett renovering av containere. Ved en full overflatebehandling sandblåser vi alle overflater til 2xx og maler iht NORSOK standard. Mange containere er utsatt for mye løfting og flytting som gjør at overflatene blir stygg og oppskrapet. Ofte er det ønskelig med en lettere overflatebehandling for å fjerne rust, skit og slitt maling. Her kan vi utføre en swipe-blåsing for å ta bort det som er nødvending før vi påfører grunning og maling slik at containeren fremstår som ny. Dersom ønskelig kan vi ordne med alle typer stickers og profilering etter avtale

NOEN AV VÅRE KUNDER